+45 2326 4070 kasper@elitesportskonsulenten.dk

Hvorfor mentaltræning?

Hvorfor mentaltræning?

De fleste elitesportsudøvere er enige i at fysiske, taktiske og tekniske egenskaber er vigtige at træne og øve. Hvis du vil nå til top inden for din sport er det mindst lige så vigtigt at træne og øve dine mentale egenskaber. Du har måske i din karriere oplevet præstationsangst, dårlig selvtillid eller negative tanker og på den måde oplevet hvor stærkt sindet kan være. Når du ikke træner og øver dine mentale egenskaber kan du hurtigt opleve barrierer og negative overbevisninger som vil stå i vejen for dine fysiske, taktiske og tekniske egenskaber, som du så helt flittigt har trænet og øvet. Du vil med andre ord ikke kunne opnå fuldt potentiale medmindre du ligeledes træner og øver dine mentale egenskaber.

I det øjeblik du får redskaber til at kontrollere dine tanker, følelser og overbevisninger i positiv retning vil du kunne indfri dine største mål og drømme.

Jeg hjælper dig der er stødt på udfordringer ift. dine mål og din karriere. Måske oplever du bump på vejen i større eller mindre grad? Måske tænker du, at din udvikling er gået helt i stå? Det kan også være du oplever udfordringer udenfor banen?

Ligeledes hjælper jeg også dig der allerede oplever en stor grad af succes. Det kan dog være du har ambitioner og talent der rækker til mere. Det kan også være du gerne vil stå endnu stærkere ift. fremtidige udfordringer.

Ligegyldig hvad, så hjælper jeg dig med at skabe forandring, så du kan optimere din udvikling. Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at skabe succes.

Jeg tror på at din krop og dine tanker påvirker hinanden i et samspil, og derfor mener jeg at det er mindst lige så vigtigt, at træne din hjerne som det er at træne din krop. Du bør derfor se din hjerne som en muskel. En muskel der skal trænes og plejes. Når din hjerne er i bedst mulig “form”, vil du kunne opnå det du drømmer om. Og ligeledes skal du indse at en hjerne der ikke er i bedst mulig “form” vil spænde ben for dig i jagten på succes.

Jeg vil bl.a. kunne hjælpe dig med at:

  • Blive klogere på egne styrker og egne udviklingspunkter
  • Styrke troen på dig selv
  • Opstille mål og efterfølgende jagte dem
  • Skabe forandring
  • Finde retning i din karriere
  • Håndtere stressede situationer
  • Komme gennem skadesperioder
  • Bryde negative mønstre
  • Kickstarte din udvikling
  • Indfri fuldt potentiale

Jeg tror på at vi sammen kan bringe dig til højere niveauer inden for din sportsgren.

Tag kontakt her