+45 2326 4070 kasper@elitesportskonsulenten.dk

NLP

NLP i sport

NLP er en retning inden for psykologien. NLP er en forkortelse af ordene Neuro Lingvistisk Programmering. Neuro henviser til menneskets sind og måden vi tænker på. Lingvistisk henviser til er den sproglige bearbejdning, der foregår i vores hjerne. Altså hvordan vi bruger sproget og hvordan det påvirker os. Programmering henviser til hvilke strategier vi benytter os af hvor at opnå det vi ønsker.

NLP er inspireret af den positive psykologi. Den kom ud fra undersøgelser af de mest succesfulde mennesker, og hvordan de skabte succes og gode relationer i livet. Det unikke var at man ikke kun undersøgte det igennem viden og ord, men fik alle de menneskelige aspekter med. NLP er en stærk værktøjskasse og en samling af indsigter til at styrke menneskers udvikling i positiv retning.

NLP er en retning som er yderst fordelagtig at bringe i spil når det kommer til elitesport. Dette skyldes bl.a. det store fokus ift. at skabe forandring. Med NLP som retning vil din personlige udvikling blive bragt spil. Der vil med denne metode være stort fokus på at skabe succes. Du vil lære at se og fejre dine delmål og mål.
Med NLP-teknikker vil vi træne dit sind til at frigøre sig fra de begrænsninger, der har holdt dig tilbage. Og samtidig vil vi med NLP-teknikker kunne indkode nye stærke overbevisninger som vil styrke dig i jagten på succes. NLP vil ligeledes kunne hjælpe dig med at være tilstede i nuet.