+45 2326 4070 kasper@elitesportskonsulenten.dk

Om Elitesportskonsulenten

Om Elitesportskonsulenten

Selve ideen til elitesportskonsulenten opstod da jeg selv som elitefodboldtræner har oplevet en del begrænsning i forhold til at arbejde mentalt med spillerne. Begrænsningen ser jeg i mange klubber. Den er der ikke pga. trænerne ikke er dygtige eller ikke ønsker at arbejde mentalt med spillerne. Der er der i stedet fordi det er tidskrævende at arbejde mentalt med enkelte spillere. Samtidig er det selvfølgelig også vigtigt at vide hvordan man griber mentaltræning an, så de bedst mulige resultater opnås.

Det er her elitesportskonsulenten kommer ind i billedet. Hos elitesportskonsulenten kan der nemlig sammensættes et individuelt forløb som er skræddersyet til dig. Her vil du arbejde sammen med en ekspert på området.

Hos elitesportskonsulenten er fokusset på Det hele menneske, det vil sige at det er dit liv der kommer i fokus.

Som sportsudøver er der meget fokus på de tekniske og taktiske parametre. Disse kan dog ikke stå alene. Den mentale del er vigtig at få belyst, hvis du vil nå toppen af dansk elitesport. Jeg er personligt af den overbevisning at den mentale del er afgørende ligegyldig hvilken form for sport du udøver.

Elitesportskonsulenten er derfor til dig som ønsker at videreudvikle dine mentale egenskaber inden for din sportsgren med dig i centrum. Og da jeg arbejder ud fra Det hele menneske, så er mulighederne store og bredde i den forstand at dit forløb bliver helt unikt designet til dig.

Har du spørgmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 23 26 40 70 eller send os en email på kasper@elitesportskonsulenten.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.