+45 2326 4070 kasper@elitesportskonsulenten.dk

Om

Om Elitesportskonsulenten

Mit navn er Kasper Larsen, og jeg er indehaver af Elitesportskonsulenten. Jeg er født i 1985 og jeg bor i Hjørring, Nordjylland med min kone og vores 3 drenge. Jeg har et positivt livssyn med fokus på løsninger fremfor begrænsninger. Jeg tror på at alle mennesker som udgangspunkt kan opnå deres mål og drømme. Jeg brænder for personlig udvikling, hvad enten det gælder mig selv eller mine klienter. Derfor forsøger jeg så vidt muligt også hele tiden at fylde ny viden i mit eget hoved.

Jeg er uddannet ergoterapeut, misbrugsbehandler, NLP- og enneagram coach. Ved siden af Elitesportskonsulenten sidder jeg i en lederstilling på et bosted for dobbeltdiagnosticeret borgere.

Jeg har gennem flere år fungeret som fodboldtræner, hvor jeg både har erfaring med at træne børne-, ungdom- samt seniorfodbold. Jeg har trænererfaring både fra bredde- elite- og professionelt niveau. Jeg har i den forbindelse gennemført flere DBU kurser/uddannelser.

Jeg har gennem Elitesportskonsulenten arbejdet med alt fra unge talenter til voksne fuldtidsprofesionelle. Jeg har arbejdet med atleter af begge køn. Jeg har arbejdet inden for mange forskellige sportsgrene, både individuelle sportsgrene og holdsport. Jeg har ligeledes arbejdet med trænere, dommere mm.

Har du spørgmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 23 26 40 70 eller send mig en email på kasper@elitesportskonsulenten.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.