+45 2326 4070 kasper@elitesportskonsulenten.dk

Referencer

Referencer

DE9CA15F-D649-422C-B286-7EAA6B53FC32

Jakob Hjorth

Fodboldspiller – Hobro IK

Læs mere

Jeg har arbejdet tæt sammen med Kasper i et par år. Både i forhold til at forbedre mine fodboldmæssige kompetencer og de mentale aspekter inden for fodboldverdenen. Jeg har altid følt mig mental stærk, men alligevel har Kasper formået at forbedre min mentale sindstilstand både på og uden for fodboldbanen. Ydermere har han hjulpet mig til at se nye nuancer af det at være mental stærk og bruge det på den rigtige måde i forhold til mit erhverv.

3

 Amalie Sofie Tobar Petersen

Kickboxing (Landshold)

Læs mere

Super fed oplevelse at blive coached af Kasper som er en fantastisk coach, og menneske, som gør alt hvad der står i hans magt for at hjælpe en til at yde sit optimale i sin sport. Personligt har jeg efter mødet med Kasper lært mig selv bedre at kende og hvad min krop kan, som har været lige det jeg havde brug for! Stor ros og anbefaling herfra!

2

Christian Kudahl Bøjet

Fodboldspiller, Hjørring I.F.

Læs mere

Jeg har arbejdet sammen med Kasper i en periode, hvor jeg var fanget i lidt kaos grundet trænerskift og min rolle på fodboldholdet. Jeg havde mistet troen på mig selv. Kasper gav mig positivitet og gav mig selvtilliden tilbage. Kasper engagerer sig 100% og har en bred viden om alt. Kasper hjalp mig både med det mentale, rigtig kost samt specialtræning til min position på banen. Jeg kan kun anbefale et forløb hos Kasper.

Mikkel Hornung2

Mikkel Hornung

Håndboldspiller – HF Mors

Læs mere

Jeg har nu arbejdet sammen med Kasper i 1 1/2 år. Jeg kontaktede ham i sin tid pga jeg havde sportslige mentale udfordringer samt klubskifte. Kasper er en person der giver sig 100% og er der altid når man har brug for ham. Han har en stor viden på området som ingen andre har. Kasper har givet mig mod, mere viljestyrke og er blevet meget mere positiv og klargjordt mig til en bedre håndboldspiller.

Anders

Anders Vejrgang

FIFA atlet – Red Bull Leipzig

Læs mere

Kasper og jeg har arbejdet sammen i ca. 1,5 år og gør det stadig. Vi snakker især om hvordan jeg skal bevare roen og fokusere på spillet når jeg er ude og spille turneringer. Det har udviklet mig meget. Nogen gange snakker vi også om andre ting end Fifa. Jeg kan altid skrive eller ringe til Kasper når jeg har brug for det. Han ringer altid hurtigt tilbage eller også laver vi en aftale om han kommer forbi.

Sofie Karsberg

Sofie Karsberg

Fodboldspiller – Kolding Q

Læs mere

Mit samarbejde med Kasper har været fantastisk. Han var med til at samle mig op da det hele begyndte at blive svært og mange ting ramlede sammen på en gang. Han var en stor støtte og en der altid kom med den gode energi hvis man havde problemer! Kasper var en af de første rigtige mentaltrænere jeg har arbejdet med og det gav mig et stort indblik i mig selv som menneske og hvordan man kunne arbejde med at komme videre.

Sarah Dyrehauge

Sarah Dyrehauge

Fodboldspiller – Rosenborg BK (EM sølvvinder)

Læs mere

Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med Kasper under et langt og sejt skadesforløb, hvor vi fokuserede meget på at optimere genoptræningen så jeg ville komme tilbage på banen stærkere end før. Kasper hjalp mig med at fokusere på de små fremskridt og altid have de positive briller på. Som coach og som menneske er Kasper hundrede procent nærværende, vil det bedste for sine medmennesker og altid klar på en snak uanset tidspunkt. Klar anbefaling herfra!

Har du spørgmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 23 26 40 70 eller send mig en email på kasper@elitesportskonsulenten.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.